Steunpuntoos

Trouwlening

Sep
07

Op de financiele markt kunt u terecht voor verschillende soorten kredieten. Ongeacht het doel van de lening, er is altijd wel een kredietvorm te vinden waaronder het woonkrediet, een bootkrediet, een autokrediet en zelfs. Droomwensen klein of groot hebben elk hun eigen prijskaartje, te meer daar zij middels een lening zullen worden verwezenlijkt. We weten immers allemaal dat geld lenen ook geld kost. Voor vele vrouwen is het een droomwens dat hun trouwdag een onvergetelijke wordt. Maar trouwen kost ook geld afhankelijk van hoe groots jullie de feestelijkheden willen opzetten.

Hiertoe is het erg handig dat je weet wat de gemiddelde prijzen zijn voor onder andere decoratie, bruidstaart, bruidsboeket, buffet, diner, uitnodigingskaarten, zaalhuur, huwelijkskleding, amusement enzovoorts. Van oudsher zijn het de ouders van het bruidspaar geweest die de kosten van de bruiloft op zich nemen. Tegenwoordig komt het bruidspaar zelf ook in om te delen in de kosten en in sommige gevallen nemen zij de hele trouwerij voor hun rekening. .

weddingMet het inzamelen van de nodige informatie naar de verschillende prijzen heb je in een mum van tijd een budget vastgesteld betreffende de kostenraming van de bruiloft. Bij de samenstelling van het budget is het je aangeraden om rekening te houden met onvoorziene kosten. Het is gangbaar dat je hiervoor ongeveer 10% van het budget reserveert.

Een gemiddelde bruiloft kost al gauw tussen de 10.000 en de 15.000 euro. Hoe meer gasten, hoe hoger de kosten. Laat je echter niet afschrikken aangezien de bruiloft zo goedkoop of zo duur kan uitvallen als jij dat zelf bepaald. Ongeacht de hoogte van de kosten voor een bruiloft de vraag is hoe dat te bekostigen. Je kunt ervoor kiezen om een paar jaartjes te sparen, wat op zich heel erg verstandig is. Daarnaast is er altijd de optie van een lening. Informeer hiernaar bij de verschillende kredietverstrekkers en vergelijk wat ze je allemaal te bieden hebben. Het is je niet onbekend meer dat lenen geld kost. Je zult intrest moeten betalen over het geleende bedrag. Het is dus zaak dat je vooraf weet hoeveel je maandelijks zult moeten aflossen en voor hoe lang. Als je al tot een besluit komt tot het aangaan van een lening om te trouwen kies dan voor een leenvorm met een zo laag mogelijke intrestvoet gepaard met een minimale looptijd. Wees bewust dat je trouwdag een eenmalig gebeurtenis is. Je zult dan niet opgescheept willen zitten met een schuldenlast van een paar jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *